CERTIFIKAT SVEJSNING

PERSONLIG SERVICE

MERE END 10 ÅRS ERFARING

TIG & certifikat svejsning udføres i flere typer metaller

Hos Midtjysk Svejseteknik er vi specialister i TIG svejsning. Vi tilbyder TIG svejsning til alle typer virksomhed, private og offentlige institutioner i Skive, Viborg og Holstebro, som efterspørger denne unikke service. Vi har masser af erfaring med at udføre proceduren, som kræver stor teknisk snilde, viden og erfaring. 

Det er en særegen elektrisk lysbuesvejsemetode, hvor smelteenergien den kommer fra en særlig elektrisk lysbue, der brænder mellem den såkaldte wolfram-elektrode. Vi udfører TIG svejsning i sort jern, aluminium og rustfrit stål, hvilket kommer til at se rigtigt flot ud. Vi har fokus på finish og kvalitet, så du får en perfekt svejsning.

Få en finere svejsning med TIG svejsning

Ønsker du at få en flottere og mere fin svejsning, er TIG svejsning den helt rette metode. TIG svejsning i rustfrit stål er en meget præcis svejsemetode. Det kan udføres både med og uden trådtilsætning, hvor der for eksempel i tyndere materialer arbejdes uden trådtilsætning.

TIG svejsning i rustfrit stål og andre materialer er en præcis svejsemetode, der kan udføres meget fint på grund af den koncentrerede lysbue, der har en meget høj temperatur. Så ønsker du at få udført dette, er vi den rette til opgaven. Vores svejsere har prøvet det mange gange før, så din opgave er i trygge hænder

Certifikatsvejsning af erfarne fagspecialister

Hos Midtjysk Svejseteknik tilbyder vi certifikatsvejsning til alle typer virksomheder og kvalitetsbevidste private forbrugere i Skive, Viborg og Holstebro. Vi er specialister i alle former for smedearbejde, hvilket blandt andet indebærer svejsning. Certifikatsvejsning betyder, at vi er certificerede svejsere, der har relevant uddannelse til at udføre denne praksis.

Du får dermed en dokumenteret, kompetent fagmand, der kan udføre svejsearbejde i høj kvalitet. Skal vi hjælpe dig med en opgave, er du velkommen til at ringe og høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi udfører både små og store opgaver, så forhør dig endelig ved behov.

Professionel certifikatsvejsning for et optimalt resultat

Sætter du pris på godt håndværk, og skal du bruge certifikatsvejsning til en opgave, hvor præcisionen skal være i højsæde, har vi kompetencerne til at hjælpe dig. Vi er meget stolte fagfolk, der arbejder med stor faglig integritet.

Vi er meget omhyggelige og professionelle, da det er vejen til det bedste og flotteste resultat. Med certifikatsvejsning i høj kvalitet får du et optimalt resultat, der holder i mange år. Vi er meget detaljeorienteret, da svejsning handler om de små detaljer. Har du brug for rådgivning og vejledning, kan vores dygtige fagfolk hjælpe dig til at vælge den rigtige løsning i forhold til svejsning. Vi leverer altid varen, når det drejer som om professionel certifikatsvejsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få et tilbud på certifikatsvejsning, hører vi gerne om, hvad det er for en spændende opgave, du har til os. Vi står på mål for vores arbejde, og vi afslutter ikke en opgave, før du er 100% tilfreds.

Kontakt os endelig for et tilbud på telefon 51 33 29 91/28 95 06 71 eller skriv til os på post@jd-svejseteknik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vil du vide mere om TIG Svejsning?​

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Midtjysk Svejseteknik 2016 ApS

CVR: 37990132

Kontakt os