CERTIFIKAT SVEJSNING

PERSONLIG SERVICE

MERE END 10 ÅRS ERFARING

Montage- & smedearbejde

Midtjysk Svejseteknik 2016 ApS klarer både det simple og det avancerede. 

Vi er eksperter inden for montage- og nedtagningsarbejde, og laver mange forskelligartede opgaver til industribyggeri såvel som boligbyggeri. 


Vi tilbyder montering og afmontering af alt inden for smedefaget, heriblandt:

  • Industrimaskiner
  • Inventar
  • Bygnings materiel
  • Og meget mere.

Smedearbejde udføres i solid kvalitet

Har du brug for smedearbejde i Skive, Viborg eller Holstebro udført af et professionelt smedefirma, er vi hos Midtjysk Svejseteknik et kompetent og erfarent smedefirma. Vi udfører alle mulige former for smedearbejde, hvor kvaliteten er i højsæde. Vi har nogle dygtige smede, der har stor erfaring med blandt andet svejsearbejde, montagearbejde og fjernvarme.

Står du og mangler en fagspecialist i hjemmet eller firmaet, er vi parate til at hjælpe. Vi er et kvalitetsbevidst smedefirma, der sætter en ære i at udføre et flot stykke arbejde for vores kunder. Vi lever nemlig af tilfredse kunder - og derfor yder vi altid vores ypperste.

Grundigt smedearbejde med fokus på de små detaljer

Når det drejer sig om smedearbejde, er det vigtigt for det endelig slutprodukt, at smeden har fokus på de små detaljer. Særligt når det kommer til svejsninger.​

Vi er grundige og effektive i alt, hvad vi udfører for vores kunder, således at vi ender med en god og langtidsholdbar løsning. Som professionelt smedefirma ser vi dagligt mange forskelligartede opgaver, og vi er altid friske på nye udfordringer, så kom gerne til os, hvis du har et specialjob til os. Vi er fagligt stolte af vores håndværk og sætter en ære i at smede flotte produkter og løsninger.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en opgave til os, kommer vi gerne forbi og ser nærmere på den. Vi giver et uforpligtende tilbud og tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser. Er du interesseret i professionelt smedearbejde i høj kvalitet, er vi den rette til jobbet.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig på telefon 51 33 29 91/28 95 06 71 eller skriv til os på post@jd-svejseteknik.dk.​

Følg os på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Midtjysk Svejseteknik 2016 ApS

CVR: 37990132

Kontakt os