CERTIFIKAT SVEJSNING

PERSONLIG SERVICE

MERE END 10 ÅRS ERFARING

Dampkedel – opbygning, service og renovering

Skal du have lavet en dampkedel? Hos Midtjysk Svejseteknik ApS har vi stor ekspertise med opbygning, service og renovering af dampkedler. Vi arbejder gerne for både private, virksomheder og offentlige institutioner i bl.a. Skive, Holstebro og det øvrige Jylland.

Med end 25 års erfaring med kedelrenoveringer

​Vi har et sjak, som har mere end 25 års erfaring med opbygning og vedligehold af kedler og dampkedler. Sjakket har både WPS (Welding Procedure Specification) og WPQR (Procedure Qualification Record), og de må svejse på anlæg op til 200 bar.

Vi er altid grundige og effektive i vores arbejde, og vi lægger stor vægt på, at vi skal levere gode og langtidsholdbare løsninger, når vi opbygger eller renoverer en dampkedel. 

Vi har i det hele taget en stor faglig stolthed, og derfor sætter vi en ære i at lave flotte produkter og effektive løsninger.

​Få et tilbud på en opgave på din dampkedel

Vi tager gerne en snak om, hvad vi tilbyder inden for kedelopbygning og kedelrenovering samt løbende vedligeholdelse. Vi kommer også gerne forbi for at kigge på kedlen og for at give råd og vejledning, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud på den ønskede opgave i forbindelse med dampkedler.

Du kan ringe til os på tlf. 51 33 29 91 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail post@jd-svejseteknik.dk. ​​

Er du interesseret i at høre mere om kedelrenovering og opbygning?

Så udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Midtjysk Svejseteknik 2016 ApS

CVR: 37990132

Kontakt os