CERTIFIKAT SVEJSNING

PERSONLIG SERVICE

MERE END 10 ÅRS ERFARING

Svejsning af fjernvarmerør udføres af kompetent firma

Hos Midtjysk Svejseteknik ApS tilbyder vi professionel svejsning af fjernvarmerør for private og erhverv i hele området nær Skive og Holstebro samt resten af Jylland. 

Vi er specialister i fjernvarme og har mange års erfaring med svejsning af fjernvarmerør for de, der gerne vil overgå til fjernvarme. Vi leverer svejsearbejde af højeste kvalitet og tilbyder også svejsning af præisoleret fjernvarmerør.​

Vi hjælper dig med alt inden for præisolerede rør og svejsning

Ønsker du svejsning af fjernvarmerør til din bolig, kan du være sikker på, at det bliver udført 100% korrekt, når du bestiller hos os. Kvaliteten er en af de vigtigste faktorer for os, da problemer i fjernvarmerørene oftest opstår som resultat af enten dårlig kvalitet eller dårlig opsætning.

​Da vi lever af glade og tilfredse kunder, gør vi altid vores bedste, så får en robust og holdbar løsning. En professionel svejsning af fjernvarmerør betyder også, at der ikke pludseligt forekommer uhensigtsmæssige lækager og andre skadelige ting ved et fjernvarmeanlæg.

Kontakt os for at få en pris på svejsning af fjernvarmerør

Er du interesseret i at få skiftet dit gamle olie- eller pillefyr ud med fjernvarme, tilbyder vi grundig svejsning af fjernvarmerør og præisolerede fjernvarmerør. Du får en god og billig varme, som er komfortabel og ensartet i hele huset. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser og forskellige løsninger.

Ring til os på telefon 28 95 06 71 eller 51 33 29 91. Du kan også sende os en e-mail på post@jd-svejseteknik.dk for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

Følg os på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Midtjysk Svejseteknik 2016 ApS

CVR: 37990132

Kontakt os